L’Associació Amics de la Música de Valls i Joventuts Musicals de l’Alt Camp és una entitat sense ànim de lucre que neix com a eina cultural al servei de la nostra ciutat i les comarques properes, amb l’objectiu de facilitar l’accés de tots els ciutadans a la música simfònica, despertar l’interès dels vallencs per la música, amb un èmfasi especial en els joves, difondre la música, i portar a la pràctica les activitats afins, lluny de tota discriminació, i cercant una societat respectuosa i interessada en la identitat cultural d’arreu.

Posem una atenció especial en els joves que, fins als 18 anys, poden assistir als concerts de manera gratuïta. Els jubilats ho fan a uns preus reduïts.

Fins ara els vallencs afeccionats a la música no gaudien d’una oferta musical estable dins del gènere clàssic, i que inclou música interpretada per músics i agrupacions de reconegut prestigi internacional. La programació també engloba la promoció i difusió de la trajectòria de joves intèrperts nascuts a la comarca de l’Alt Camp i que es troben en l’inici de la seva carrera artística.

També donem prioritat a la divulgació del món de la música relacionat amb els intèrprets o compositors originaris o vinculats a Valls i al Camp de Tarragona i que ja tenen una trajectòria consolidada.