Els socis conserven la mateixa localitat de la temporada 2018-2019. En cas de què desitgin canviar de localitat ho hauran de comunicar abans del dia 1 de setembre.

No hi ha quota d’inscripció com a soci. Per fer-se soci cal omplir la fitxa que us proporcionarà la mateixa organització i que també us podeu descarregar a www.nitsdeclassics.cat

Per accedir als concerts de Nits de Clàssics no cal ser soci. Si només esteu interessats a assistir a concerts determinats de la temporada podeu comprar la vostra entrada a www.ticketea.com o també a les taquilles del Teatre Principal en els horaris que podeu consultar a www.valls.cat

Nous socis

Abonats: a partir del dia 2 de juliol de 2019.

Tramitació de l’abonament

Si us voleu fer socis dels Amics de la Música de Valls podeu demanar el full d’inscripció a l’adreça electrònica  amicsmusicavalls@tinet.cat i, un cop l’hagueu omplert, el podeu enviar a aquest mateix e-mail. També podeu enviar la butlleta per correu postal a l’Associació dels Amics de la Música de Valls (AMV),  carrer Jaume Huguet 10, 43800 Valls.

També us podeu descarregar el formulari a www.nitsdeclassics.cat. A més, us podrem atendre a la taquilla del Teatre Principal: els dimecres de 8 a 9 h de la  tarda, i els divendres de 12 a 13.30 h del migdia.

Els abonaments es cobren en el compte bancari.

  • Primer pagament: 1 de setembre del 2019 (50 €)
  • Segon pagament: 1 de gener del 2020  (50 €)
  • Tercer pagament: 1 d’abril del 2020 (50 €)

Devolucions i impagaments: un cop formalitzat l’abonament, en cap cas l’AMV acceptarà ni anul·lacions ni devolucions.

Per als joves de fins a 18 anys l’abonament és gratuït.
L’abonament és personal i intransferible, vàlid per a la localitat abonada.
Període de sol·licitud: des del dia 1 de setembre si ho feu individualment. Si aneu acompanyats d’adults ho podreu sol·licitar en la mateixa data d’aquests.

Lliurament dels abonaments
Els carnets d’abonament són a disposició dels seus titulars a partir del 16 de setembre de 2019 a la taquilla del Teatre Principal, en l’horari habitual.

Des del 16 de setembre del 2019, per a tots els concerts de la temporada 2019-2020, a les taquilles del Teatre Principal i a www.ticketea.com.

Els horaris de les taquilles es poden consultar a www.valls.cat 

DESCARREGA LA FITXA D’INSCRIPCIÓ